Ouder- en Kindteam op de basisschool

 


Ouder- en Kindteam op de basisschool

In Amsterdam is aan iedere school een Ouder- en Kindteam verbonden. Heeft u vragen over de opvoeding, het opgroeien of de ontwikkeling van uw kind? Dan kunt u altijd terecht bij de ouder- en kindadviseur, jeugdarts of jeugdverpleegkundige van het Ouder- en Kindteam. Zij zijn onafhankelijk van school.

Vragen kunnen gaan over uw kind (bijvoorbeeld eten, slapen, pesten, druk of juist teruggetrokken) of de gezinssituatie (denk aan verlies, scheiding of ruzie). Loop eens binnen bij ouder- en kindadviseur Nanda van der Pas, of maak een afspraak op school of een andere plek in de wijk. Samen kijkt u dan wat er speelt en wat bij u past. Wilt u informatie en advies? Gesprekken of begeleiding van de jeugdpsycholoog, misschien een training voor kind of ouder?

U kunt zelf rechtstreeks contact opnemen met Nanda op 06-30900450 of via n.vanderpas@oktamsterdam.nl. U kunt ook langsgaan bij het Ouder- en Kindteam in uw wijk. Lees meer op oktamsterdam.nl. Hier kunt u ook (anoniem) chatten of het adres zoeken van het team in uw wijk. U bent altijd welkom!


Hieronder vindt u een link naar een filmpje met informatie over hoe en wanneer u als ouder bij het Ouder- en Kindteam terecht kunt.
Klik hier op de link naar het filmpje op youtube